20 Mayıs 2012 15:09:47
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
18:05 - Fenerbahçeliler meşalelerle geldi
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 18:05 - Fenerbahçeliler meşalelerle geldi  (Okunma Sayısı 58 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İsmail Aras
Administrator
*

Üyeyi Alkışla 1954
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 21 Şubat 2011 07:37:48 »

Haydarpaşa Garı önünde bir araya gelen Fenerbahçeli taraftarlar  buradan motorlara bindi. Sarı-lacivertli taraftarların bulunduğu üç  motor, Kabataş'taki iskeleye yanaşırken, taraftarlar meşaleler yakıp,  Beşiktaş aleyhine tezahüratlarda bulundu.<br />
<br />
Kabataş iskelede geniş güvenlik önlemleri alan polis,  taraftarları çembere alarak bir süre burada bekletti. İskeleden stada  giden yolun bir şeridi araç trafiğine kapatılarak taraftarların polis  çemberi içinde stada yürüyerek gitmesi sağlandı. Bu sırada çevrede  bulunan siyah-beyazlı taraftarlar polisler tarafından uzaklaştırıldı.  Sarı-lacivertli taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlarda bulunarak  stat önüne geldi. İki taraftar grubunun karşılaşmamasına özen gösteren  ve stat çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, sarı-lacivertli  taraftarları misafir tribünün giriş kapısına yönlendirdi. Fenerbahçeli taraftarlar bilet kontrolünden geçip stada girdi.<br />
<br />
Bu arada, Haydarpaşa'da toplanan sarı-lacivertli ''tribün  liderleri'', takımlarının ceza almaması için tribünde taşkınlık  yapılmaması konusunda, taraftarları uyarması dikkati çekti.

http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2011/02/20/fenerbahceliler_mesalelerle_geldi

Bu Sayfayı Paylaş
Share |

Seni ârife sordum; dedi: "İrfân Ali'dir"

Seni mümine sordum; dedi: "İmân Ali'dir"

Aklıma sordum seni; dedi: "Şaşkınım, şaşkın"

Aklı divâne eden, senin aşkındır, aşkın
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

18:05 - Fenerbahçeliler meşalelerle geldi Etiketleri
18:05 - Fenerbahçeliler meşalelerle geldi Resimleri
18:05 - Fenerbahçeliler meşalelerle geldi Videoları