20 Mayıs 2012 16:34:44
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
AK PARTİ IĞDIR MİLLETVEKİLİ ALİ GÜNER: 1,5 YIL SONRA HAVAALANI BİTMİŞ OLACAK
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: AK PARTİ IĞDIR MİLLETVEKİLİ ALİ GÜNER: 1,5 YIL SONRA HAVAALANI BİTMİŞ OLACAK  (Okunma Sayısı 1307 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fatımanın gül balası
Huseyn Divanesi

Üyeyi Alkışla 105
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 28 Ağustos 2009 13:42:51 »

AK Parti Iğdır Milletvekili Ali Güner, gazetemizi ziyaret ederek Iğdırlının merakla beklediği sorunlar ve projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Gazetemiz sahibi İsmail Aras ile yaptığı sohbette Iğdır’ın muhakkak hak ettiği hizmetlere kavuşacağını söyleyen Milletvekili Ali Güner, “ Bizden önce gelen iktidarlar hep Iğdır’ı oyalamış. Iğdırlı Havaalanı istemiş, Iğdır’da ‘tamam’ demişler sonra Ankara’ya gidince becerememişler. Üniversite, doğalgaz ve Ünlendi Barajı da keza öyle. Şimdi 25 Ağustos 2009 itibariyle havaalanının son ihalesi yapıldı. 13 tane büyük firmanın katıldığı ihaleyi, Ankaralı büyük bir firma kazandı. İhale şartnamesine göre iş 600 günde bitirilecek. Ancak firma ile yaptığımız görüşmede işi 1,5 yılda bitirebileceklerini söylediler. İnşallah 2011 yılında yapılacak genel seçimlerden önce havaalanımıza kavuşacağız.
Eğitim konusunda önemli projelere imza atıyoruz. Bu yıl başlayacak eğitim-öğretim yılında derslik sayısını daha fazla artırarak sınıfları ortalama 25-30 kişiye çekmek istiyoruz. Üniversitemizi zaten geçen yıldan itibaren faaliyete soktuk. Bu yılda öğrenci sayısını artırarak üniversitemizin kalitesini artırmaya devam edeceğiz.
Doğalgaz konusunda  devlet olarak üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getirdik. Boruları döşeyip şehir merkezine kadar getirdik. Şimdi belediyenin ihaleye vererek dağıtımı yapması gerekiyor.
Ağrı Dağı Turizmi ile ilgili 8 milyon TL para Özel İdare’ye aktarıldı. Özel İdare şimdi bu proje hakkında çalışıyor. Ağrı Dağına teleferik sistemi de kurulacak.
Ünlendi Barajı’nın proje ihalesi ve Iğdır İçme Suyu ihalesi 6 Ağustos’ta yapıldı. Ancak ihalede muhammen bedel konusunda bir sorun çıktı. Eğer bu sorun aşılırsa proje 2011’de tamamlanacak. Eğer iptal olursa tekrar yine bu sene içinde ihalesi yapılacak. Esas barajın ihalesi ise 2011’de yapılacak.
Organize Sanayi Bölgesinin altyapısı ihaleye verildi. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Altyapı sorununun aşılmasını bekliyoruz.
Boralan Gümrük Kapısı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Ticaret açılacak ve Sınır Ticaret Merkezinde İran’la ticarete başlanacak. Vizesiz gümrük uygulanarak Türk-İran vatandaşları ticaret yapacak. Bu konuya İran tarafı da oldukça sıcak bakıyor.
” dedi. 

Bu Sayfayı Paylaş
Share |

Ey Fatima! Beni peygamberlige seçen Allah’a and olsun ki,

Ben cennete girmedikçe diger kimselerin cennete girmesi haramdir

Sen benden sonra cennete girecek olan ilk sahissin...

HZ.PEYGAMBER(S.A.V)

Allahın Aslanı Ali
Süper Moderator
*

Üyeyi Alkışla 34
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2009 10:31:24 »

allah   milletin  yardımcısı  olsun
Bu Sayfayı Paylaş
Share |

talip76
zahra
Tecrübeli

Üyeyi Alkışla 26
Çevrimdışı Çevrimdışı

LA FETA İLLA ALİ LA SEYFE İLLA ZULFİKAR

Site
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2009 10:44:52 »

allah  halkımıza  yardım elesin
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

AK PARTİ IĞDIR MİLLETVEKİLİ ALİ GÜNER: 1,5 YIL SONRA HAVAALANI BİTMİŞ OLACAK Etiketleri
AK PARTİ IĞDIR MİLLETVEKİLİ ALİ GÜNER: 1,5 YIL SONRA HAVAALANI BİTMİŞ OLACAK Resimleri
AK PARTİ IĞDIR MİLLETVEKİLİ ALİ GÜNER: 1,5 YIL SONRA HAVAALANI BİTMİŞ OLACAK Videoları
GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer:  
Konu Linki:
BB Kodu :
HTML Kodu: