10 Eylül 2010 05:07:50
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Hak ile batil savaşinda safımız
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hak ile batil savaşinda safımız  (Okunma Sayısı 448 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İsmail Aras
Administrator
*

Üyeyi Alkışla 1950
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 08 Kasım 2008 21:50:15 »

Allah'hın adıyla

Hepimizin bildiyi gibi yer yüzü hakla batilin savas meydanidir.bu savaşta herkes kendisine bir saf tutmak zorundadir burda dikkat edilmesi gereken şey iki ayri saf olduğudur yani safını belirlerken ya haktan yana yada batıldan yana olarak belirlemelisin üçüncü bir saf yoktur.her ikisini de destekleyemezsiniz kendiniz bir saf olusturup her iki taraftanda birşeyler alıp saf yapamazsaniz.Bu yüzden bizler peygamber(s.a.v)sonrasi imam Ali tarafinda saf tutanlarla beraber olduk.bir başka tabirle sia olduk onu seven ona tabi olanlardan olmaya caliştik ve calismaktayiz.Her ne kadar mesep sahibi müslüman kardeslerimiz kendilerine baska saflar yaradıp onu tutsalarda bizim onlara söyleyecek sözümüz yok ancak ilmi alana veririz ama bunlar sia hakkinda olumsuz yazi ve sözler sarf edince bizlerde gercekleri yüzlerine carpmak zorunda kaliyoruz.onlarin tabi oldugu safi olusturanlar asirlar boyu imam ali ve evlatlarina onlari sevenlere zülmetmis hatta vahşi ce katliamlar yapmislardir.peygamber sonrası bir halife secimine baslamis peygamber canazesini defnetmeyi bile unutmus habibimin cenazesini yedi kisi defnetmistir.sonra bir oldu bittiyle sectikleri halifeye biat istemisler etmeyenleri ölümle tehtit etmis hatta hz fatime'nin evini yakıp kendisini yaralayip ismini peygamberin koydugu muhsin adindaki altı aylık bebeyini yaralanma aninda düşmesine sebebiyet vermislerdir.bir kısım insanlara yalanci peygamberlik yapıyor iddasını yapıştırarak öldürmüslerdir.kendi nefisleri icin peygamber ehl-i beytine zülmeden bu yiğinlar toplulugunu savunmak icin onlar peygamber sahabesi onlara dil uzatmak olmaz diyerek dokunulmazlık ilan etmislerdir Allah hın munafıgın ayetlerini bir kenara atarak.peygambere bile son alnalrinda bu ne sayikladigini bilmiyor diyecek kadar azginlasan bu bir kisim insanlara üstünlük makamı vererek kendilerince yalanlariyla yüceltmeye calismislardir.ama hak hep diri kalmiştir bütün zülüm haksizlik ve baskilara ramen onurlu duruşunu hiç bozmamistir.
ben ilmin sehri Ali onun kapısıdır ilim isteyen kapıya girsin ben ilmi ali den alirim ebu huryye gibi yalancilarardan deyil.benim ehi beytim nuhun gemisi misalidir ona binen kurtulur binmeyen helak olur bizim sele tufana kapılmaya niyetimiz yok bizim sığınacak gemimiz var.biz allah ve resulunu seven allah ve resulunun sevdiyi ali yi severiz savas meydanlarindan kacanları deyil biz allanin dini cedinin sünnetini ayakta tutmak için sevdiklerinin ve kendi başini o yolda feda eden ali (a.s)'ın  evlatlarini sevenleriz.onlari öldürenleri tahta gedirenleri onlarin öldürülmesi için fetfa vernleri lanetleyenleriz.konu uzun fazla sıkmayayim sizleri allaha emanet olun imami zeman yar ve yardimcınız olsun selametle kalın.
Bu Sayfayı Paylaş
Share |

Seni ârife sordum; dedi: "İrfân Ali'dir"

Seni mümine sordum; dedi: "İmân Ali'dir"

Aklıma sordum seni; dedi: "Şaşkınım, şaşkın"

Aklı divâne eden, senin aşkındır, aşkın
huseyni_sevda
Huseyn Divanesi

Üyeyi Alkışla 795
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2008 07:16:32 »

Rabbim hak aşıklarından eylesin,gerçek dostlardan inş.

YA ALİ; BEN SENİ NE KALBİMLE SEVDİM NEDE AKLIMLA.OLURYA KALP ÖLÜR, AKIL UNUTUR.BEN SENİ RUHUMLA SEVDİM.RUH NE ÖLÜR NEDE UNUTUR...
Bu Sayfayı Paylaş
Share |

AYIM OL,GÜNEŞİM OL YA ALİ...
HUSEYNİ SEVDA!..
Administrator
*

Üyeyi Alkışla 1706
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2008 20:57:10 »

YA ALİ; BEN SENİ NE KALBİMLE SEVDİM NEDE AKLIMLA.OLURYA KALP ÖLÜR, AKIL UNUTUR.BEN SENİ RUHUMLA SEVDİM.RUH NE ÖLÜR NEDE UNUTUR...
Bu Sayfayı Paylaş
Share |

HÜSEYNİ SEVDA!..
Ateşlere atılırken, İbrahim gibi “Hasbunallahu we ni’mel wekil” zikriyle, Allah’tan başka kimseden yardım istememenin adıdır,
Hüseyni Sevda.
Karanlık denizlerde Hut’un karnında, Yunus gibi sadece Allah’a el açmanın halidir,
Hüseyni Sevda.
Nefsine aldanıp ilah olduğunu savunan Firavun ve ordusunu, denize batıran Musa’nın elindeki asa’dır,
Hüseyni Sevda.
Peygamberlerin hatemi, kainatın efendisi,Allah ’ın habibi
Hz. Muhammed (s.a.v)’ın “Ümmeti! Ümmeti” derken, Mübarek gözlerinden dökülen gözyaşlarından bir damladır,
Hüseyni Sevda.
Kerbela çölünde yalnız… Kerbela çölünde yardımsız…
Kerbela çölünde bikes bırakılan İmam Hüseyin’in; “Heyhat mine zillet!.. İslam için öleceksem, ey kılıçlar alın canımı! feryadıdır.
Dünya hayatına önem vermeyip, kendini kardeşlerine feda etmenin…
İzzet ve şeref ile şehadete kucak açıp,
''Kulli yevmin Aşura kulli erzin kerbela'' diyebilmenin adıdır
UKAB
Huseyn Divanesi

Üyeyi Alkışla 1522
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 22 Aralık 2008 16:25:13 »

allah razı olsun
Bu Sayfayı Paylaş
Share |

Divane-i ABBAS
Huseyn Divanesi

Üyeyi Alkışla 556
Çevrimdışı Çevrimdışı

'' Divane-i ABBAS'em..!''

« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2009 22:24:43 »

Bu Sayfayı Paylaş
Share |
kerbela şahidi
Yönetici

Üyeyi Alkışla 1129
Çevrimiçi Çevrimiçi

SELAM OLSUN SANA YA HÜSEYİN

« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2009 10:41:30 »

YA ALİ; BEN SENİ NE KALBİMLE SEVDİM NEDE AKLIMLA.OLURYA KALP ÖLÜR, AKIL UNUTUR.BEN SENİ RUHUMLA SEVDİM.RUH NE ÖLÜR NEDE UNUTUR
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Hak ile batil savaşinda safımız Etiketleri
Hak ile batil savaşinda safımız Resimleri
Hak ile batil savaşinda safımız Videoları
Gitmek istediğiniz yer:  
Konu Linki:
BB Kodu :
HTML Kodu: