23 Mayıs 2012 19:20:18
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
IĞDIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: IĞDIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ  (Okunma Sayısı 79 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fatımanın gül balası
Huseyn Divanesi

Üyeyi Alkışla 105
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 28 Ağustos 2009 13:42:02 »

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu sene ÖSS ve SBS’de başarılı olan öğrencilere ödül töreni düzenledi. 
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kültür sarayında düzenlenen törende konuşan Vali S.Saffet Karahisarlı, ”Bu çocukları yetiştiren anne ve babaları öğretmenleri kutluyorum.  Büyük bir başarı göstererek derece yapmışlardır. Yarın her biri doktor mühendis hakim, savcı olacaklar. İlimizde eğitimin kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Ana sınıfının mecburi olması için bakanlıkla temastayız. Yeterli öğretmen verilirse uygulamaya geçeceğiz.” dedi.
   Iğdır Milletvekili Ali Güner’de “
Güzel bir günde başarılı öğrencilerle bir arada olmak büyük bir mutluluk. Her zaman böyle hayır işlerinde yarışalım. Milletimizin en büyük düşmanı cehalettir.
    Cahaleti yenmek için okumalıyız. Bu çocuklarımız yarın okuyarak ülkemize, milletimize, vatanımıza layık birer insan olarak yetişeceklerdir. Vatanına milletine bağlı çağdaş bir Türkiye için çalışacaklardır. Kendilerini kutluyorum.
” şeklinde konuştu.
   Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek de açılış konuşmasında Iğdır’da eğitimde kalitenin yükseldiğini 2 yıl sonra hedeflerinin Türkiye genelinde ÖSS’de 10-15. sıralara yükselmek olduğunu belirterek,  ”
Şimdiden 2 yıl sonranın çalışmasına başladık. Planımız hazır, Iğdır eğitimde altyapısını tamamlamıştır. Derslik sayımız artmış sınıflarımızda öğrenci sayısı 36’ının altına inmiştir. Bu başarıyı takım ruhu ile götürdüğümüz için yakaladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. SBS ‘ de 2515 öğrenci sınava girmiş 2311 öğrenci 196 puan ve üstü almıştır. Başarı oranı % 92 dir. ÖSS ‘de ise 1031 kişi girmiş 965 öğrenci 145 puan ve üstü alarak  başarı oranı % 94 olmuştur.” dedi.

Dağcılık federasyonu başkanı Alattin Karaca da ”Bu çocuklarımızın başarısını kutluyorum.” dedi. Daha sonra ÖSS’de ve SBS ‘de derece yapan il birincisi, ikincisi ve üçüncülerine Vali S.Saffet Karahisarlı, Milli eğitim Müdürü Selahattin Şimşek, İl Genel Meclis Başkanı Agit Kaya, İl genel sekreteri Ferhat Akkuş, Dağcılık federasyonu başkanı Alaattin Karaca, İl müftüsü Nuri Değirmenci verdi.

Bu Sayfayı Paylaş
Share |

Ey Fatima! Beni peygamberlige seçen Allah’a and olsun ki,

Ben cennete girmedikçe diger kimselerin cennete girmesi haramdir

Sen benden sonra cennete girecek olan ilk sahissin...

HZ.PEYGAMBER(S.A.V)

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

IĞDIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ Etiketleri
IĞDIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ Resimleri
IĞDIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ Videoları
Gitmek istediğiniz yer:  
Konu Linki:
BB Kodu :
HTML Kodu: