23 Mayıs 2012 19:24:58
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
ığdır'da Trafik Kazası: 1 Yaralı
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ığdır'da Trafik Kazası: 1 Yaralı  (Okunma Sayısı 123 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eLa.76
Tam Üye
**

Üyeyi Alkışla 2
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 13 Ağustos 2009 09:12:30 »

Iğdır'da 70 yaşındaki bir kişi, park yerinden geri geri gelen aracın çarpması sonucu başından ve ayağından yaralandı.

04 Ağustos 2009 15:13
Iğdır'da 70 yaşındaki bir kişi, park yerinden geri geri gelen aracın çarpması sonucu başından ve ayağından yaralandı.

Kaza, Iğdır Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde meydana geldi. Park halindeki 76 AL 372 plakalı araç geri geri gelirken yoldan geçmekte olan 70 yaşındaki Ado Aras isimli vatandaşa çaptı. Ado dede çarpmanın etkisiyle başından ve ayağından yaralandı. Yaralının başına toplanan meraklı vatandaşlar ise yardım için ambulans isteyeceklerine seyirci kaldılar.

SÜRÜCÜNÜN RAHAT TAVIRLARI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Dikkatsizliği sonucu yaşlı adamın yaralanmasına neden olduğu iddia edilen sürücü ise yaralının etrafına toplanan vatandaşlara ve gazetecilere bağırarak, hiçbir şey olmamış gibi davrandı. Sürücü ayrıca, "Amca bir şeyin yok. Yolcum var gideceğim. İşim var" diyerek yaralıyı yerden kaldırmaya çalıştı.

Yaralı Aras ise, "Beni kaldırmayın bacağım ağrıyor. Başım dönüyor, beni hastaneye götürün" dedi ve olduğu yere yığıldı.

Bir süre sonra kendine gelen Ado dede, "Ben gidiyordum araba ise geri geri gelerek bana çarptı. Yere düştüm ve gözlüğüm kırıldı. Yüzümden ve ayağımdan yaralandım" dedi.

Emniyet güçlerinin olay yerine gelmesiyle yaralı, sürücünün çarptığı araçla hastaneye gönderildi.

var tmp;               tmp = document.getElementById("news_content").getElementsByTagName("a");               for(i=0; i<tmp.length; i++)                  tmp.target = "_blank";            
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

ığdır'da Trafik Kazası: 1 Yaralı Etiketleri
ığdır'da Trafik Kazası: 1 Yaralı Resimleri
ığdır'da Trafik Kazası: 1 Yaralı Videoları
Gitmek istediğiniz yer:  
Konu Linki:
BB Kodu :
HTML Kodu: