|
AYNULLAH
|
 |
« : 09 Ağustos 2008 12:44:15 » |
|
Her adımında zamanı durduran Nebi! Asr-ı saadette yârenlerinle seni anlatmak…
Su kuyularıyla dertleşen Ali, Senin sünnetini, risâletini anlattı.. Acı çekti, minberlerden kovuldu.. Anladım ki seni sevmek; sabır ister!
Kâbe duvarına yapışan Ebazer, Rabbin birliğini ve seni haykırdı! Ezâ gördü, öldüresiye dövüldü.. Anladım ki seni sevmek; yürek ister!
Rengiyle hor görülen Bilâl; Kâbe duvarına çıktı, salâha çağırdı! Zulüm gördü, taşlar altında ezildi.. Anladım ki seni sevmek; imân ister!
Seni evlâdından ayrı görmeyen Ebutalip Siper etti bedenini, düşmanlardan korudu! Müşrik denildi, hakkı inkâr edildi.. Anladım ki seni sevmek; hüzünlü kader ister!
Savaş meydanlarının aslanı Hamza; Heybetiyle orduları korkuttu! Kılıç oldu, kâfirleri inletti Anladım ki seni sevmek; kanatlı şehid ister!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kudüs
|
 |
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2008 12:48:24 » |
|
Su kuyularıyla dertleşen Ali, Senin sünnetini, risâletini anlattı.. Acı çekti, minberlerden kovuldu.. Anladım ki seni sevmek; sabır ister!
Kâbe duvarına yapışan Ebazer, Rabbin birliğini ve seni haykırdı! Ezâ gördü, öldüresiye dövüldü.. Anladım ki seni sevmek; yürek ister!
Rengiyle hor görülen Bilâl; Kâbe duvarına çıktı, salâha çağırdı! Zulüm gördü, taşlar altında ezildi.. Anladım ki seni sevmek; imân ister!
Seni evlâdından ayrı görmeyen Ebutalip Siper etti bedenini, düşmanlardan korudu! Müşrik denildi, hakkı inkâr edildi.. Anladım ki seni sevmek; hüzünlü kader ister!
Savaş meydanlarının aslanı Hamza; Heybetiyle orduları korkuttu! Kılıç oldu, kâfirleri inletti Anladım ki seni sevmek; kanatlı şehid ister!
çok güzel bir siir eline yüreyine sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huseyni_sevda
|
 |
« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2008 13:22:55 » |
|
ALLAHU EKBER...
|
|
|
|
|
|
AYIM OL,GÜNEŞİM OL YA ALİ...
|
|
|
İsmail Aras
Administrator
Üyeyi Alkışla 1954
|
 |
« Yanıtla #3 : 09 Ağustos 2008 14:16:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
Seni ârife sordum; dedi: "İrfân Ali'dir"
Seni mümine sordum; dedi: "İmân Ali'dir"
Aklıma sordum seni; dedi: "Şaşkınım, şaşkın"
Aklı divâne eden, senin aşkındır, aşkın
|
|
|
|
yaralı_zeynep
|
 |
« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2008 14:57:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
Rabbim en sevdiğini en sevdiğim eyle(aminnn)
***ciğer dağım kerbela****
bütün dünya bir tarafa Mevlama olan aşkım bir tarafa bilirmisin kimdir..... ......Aşkıyla herkesi deli_divane eden? O öyle bir kimse ki...... ......Kapısına varan herkes ona el açıyor. O'nun adı Huseyn'dir.....(cAnInA gUrbAn OlDuĞuM)...
....vay elim galdı belimde,adın esgerdi dilimde.... ....yoğtu bir çare elimde,ey sirıdarım ebelfez.... ....ey elemdarım ebulfez,balalar geymede ağlar.... .....sinesini ah ile dağlar,ola canım sene gurban .... .....bülbül ağlar güle gardaş,düştü ZEYNEb çöle gardaş ,alnıma gan süzülüptü misli mercan düzülüptü,çarem azalıptı derdim çoğalıp can gardaşım.... ......
""""allahumme eccil velik_el ferec""""" """"allahım sen imamımızn kalBini Bizlerden razı kıl""""""
|
|
|
alihaydar
Tecrübeli

Üyeyi Alkışla 17
|
 |
« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2008 16:16:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
velayet sevdalısı
Tam Üye

Üyeyi Alkışla 8
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2008 09:00:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AYNULLAH
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2008 14:39:43 » |
|
ALLAH RAZI OLSUN....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lalezar
Tam Üye

Üyeyi Alkışla 15
|
 |
« Yanıtla #8 : 16 Ağustos 2008 14:01:48 » |
|
Ebazer, Bilal, Ebutalip, Hamza, kudüs, huseyni_sevda, HUSEYN DİVANESİ, yaralı_zeynep, alihaydar, velayet sevdalısı ve AYNULLAH... ve adını bilmediğim nice huseyn divanesi.. ehlibeyt aşığı..
Rabbim, adınızı İslam uğruna Habibullah'ı yalnız bırakmayan, Habibullah yarenlerinin adlarının yanına yazsın inşaallah..
Bu dualarımıza yazdıklarıyla ilham olan AYNULLAH tan da Allah razı olur inşaallah.. paylaşım güzel...
|
|
|
|
|
|
eksik bir zamandır hayat, yaşandıkça çoğalır..
|
|
|
|
Ali_Ali_Ali
|
 |
« Yanıtla #9 : 11 Kasım 2008 22:45:20 » |
|
Ebazer, Bilal, Ebutalip, Hamza, kudüs, huseyni_sevda, HUSEYN DİVANESİ, yaralı_zeynep, alihaydar, velayet sevdalısı ve AYNULLAH... ve adını bilmediğim nice huseyn divanesi.. ehlibeyt aşığı..
Rabbim, adınızı İslam uğruna Habibullah'ı yalnız bırakmayan, Habibullah yarenlerinin adlarının yanına yazsın inşaallah..
Bu dualarımıza yazdıklarıyla ilham olan AYNULLAH tan da Allah razı olur inşaallah.. paylaşım güzel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|