10 Şubat 2012 16:22:07
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
RIDVAN DİLMEN: 'DAUM VE AYKUT FENERBAHÇE İÇİN İYİ'
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: RIDVAN DİLMEN: 'DAUM VE AYKUT FENERBAHÇE İÇİN İYİ'  (Okunma Sayısı 80 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Heyderiyem
Huseyn Divanesi

Üyeyi Alkışla 129
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 12 Haziran 2009 21:47:04 »

Futbol Yorumcusu ve Eski Milli Futbolcu Rıdvan Dilmen, 'Christoph Daum ve Aykut Kocaman'ın Birlikte Görev Alması Fenerbahçe İçin Çok Hayırlı Olacaktır' Dedi.

Futbol yorumcusu ve eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, ''Christoph Daum ve Aykut Kocaman'ın birlikte görev alması Fenerbahçe için çok hayırlı olacaktır'' dedi.
Dilmen, Kayserispor'un futbolcusu Mehmet Topuz'un Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında devam eden transfer sorunu ile ilgili olarak bir soru üzerine, kişisel fikri olarak Mehmet Topuz'un Beşiktaş'ta oynamasını istediğini söyledi.

Mehmet Topuz olayında durumun artık bir inada bindiğini ifade eden Dilmen, ''Hatalar insanlara mahsustur. Mehmet Topuz da hata yapmış olabilir. Ben kendim birebir şahit oldum. Beşiktaş'tan önce Fenerbahçe ile görüşmek istiyordu. Olmadı. İnsanların çevresinde yanlış insanlar olabiliyor. Ama şu ortamdan sonra Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a daha faydalı olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe taraftarı da istemeyebilir onu. Zaten futbol sistemi olarak da Beşiktaş'a daha uygun olacağını düşünüyorum'' dedi.

Dilmen, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard'ın doğru takıma geldiğini, çok 'rahat' bir takım görüntüsünde olan Galatasaray'ın Rijkaard'ın sistemiyle daha disiplinli hale geleceğini ve iyi bir sezon geçireceğini tahmin ettiğini söyledi.

Fenerbahçe'de son iki yıldır çok iyi kadroların yapılmadığını, bu yıl ise önce teknik direktör seçimi, ardından futbolcu transferlerine başlanmış olmasının doğru bir yöntem olduğunu dile getiren Dilmen, ''Christoph Daum'un hem Fenerbahçe'yi, hem Aziz Yıldırım'ı, hem de Türkiye'yi tanıması bir avantajdır. Ama şampiyonluğun kaçtığı Denizlispor maçını kaybettikten sonra gönderilmemesi lazımdı. Madem gönderilecekti, şimdi kurtarıcı olarak dönmemesi lazımdı. Ya o yanlış, ya bu yanlış. Dolayısıyla bir takım yanlışlar oluyor tabi. Christoph Daum ve Aykut Kocaman'ın birlikte görev alması Fenerbahçe için çok hayırlı olacaktır''dedi.

(Anadolu Ajansı)
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

RIDVAN DİLMEN: 'DAUM VE AYKUT FENERBAHÇE İÇİN İYİ' Etiketleri
RIDVAN DİLMEN: 'DAUM VE AYKUT FENERBAHÇE İÇİN İYİ' Resimleri
RIDVAN DİLMEN: 'DAUM VE AYKUT FENERBAHÇE İÇİN İYİ' Videoları
Gitmek istediğiniz yer:  
Konu Linki:
BB Kodu :