24 Mayıs 2012 19:41:37
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
SENİ ANLATAMAM EY ALİ!
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SENİ ANLATAMAM EY ALİ!  (Okunma Sayısı 1483 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Men Abbasem
Tam Üye
**

Üyeyi Alkışla 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 07 Ağustos 2008 05:52:54 »

ALLAHUMME SALLİ A LA MUHAMMED VE AL İ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM.Rabbim şifasını versin inşallah.Allah razı olsun
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
elemdarmurat_36
Yeni Üye
*

Üyeyi Alkışla 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 19 Aralık 2008 21:01:06 »

KİM ALİ MUHAMMED’İ  SEVDİĞİ HALDE  ÖLÜRSE  ŞEHADET  MERTEBESİNE  ERİŞMİŞ  OLARAK  ÖLÜR.
BİLİN,  KİM ALİ  MUHAMMED’İ  SEVDİĞİ  HALDE  ÖLÜRSE  YARLIGANMIŞ  OLARAK  ÖLÜR.
BİLİN, KİM ALİ MUHAMMED’İ SEVEREK  ÖLÜRSE  TÖVBE  ETMİŞ  OLARAK  ÖLÜR.
BİLİN,  KİM  ALİ  MUHAMMED’İ SEVEREK  ÖLÜRSE  İMANI  KAMİL  MÜ’MİN  OLARAK  ÖLÜR.
BİLİN,  KİM  ALİ  MUHAMMED’İ  SEVEREK  ÖLÜRSE  ÖLÜM  MELEĞİ  ONA  CENNET  MÜJDESİ  VERİR;  SONRA  DA  MÜNKER  VE NEKİR  ONU  CENNETLE BULUŞTURURLAR.
BİLİN,  KİM  ALİ  MUHAMMED’İ  SEVEREK  ÖLÜRSE  GELİN  KOCASININ  EVİNE  GİDER  GİBİ  CENNETE  GİDER.
BİLİN,  KİM  ALİ  MUHAMMED’İ  SEVEREK  ÖLSE  ALLAH,  KABRİNDE  CENNETE  İKİ  KAPI  AÇAR  ONUN.
BİLİN,  KİM  ALİ  MUHAMMED’İ  SEVEREK  ÖLÜRSE  MEZARI  RAHMET   MELEKLERİNİN  ZİYARETĞAHI  OLUR.
BİLİN,  KİM  ALİ  MUHAMMED’İ  SEVEREK  ÖLÜRSE  SÜNNET  ÜZERE  GERÇEĞE  UYAN  TOPLULUKTAN  OLARAK  ÖLÜR.
ŞUNU   DA   BİLİN,  KİM  ALİ  MUHAMMED’E  BUĞZEDEREK  ÖLÜRSE  KIYAMET  GÜNÜNDE  İKİ  GÖZÜ  ARASINA  BU, ALLAH’IN  RAHMETİNDEN  ME’YUSTUR  SÖZÜ  YAZILMIŞ  OLARAK  GELİR.
BİLİN,  KİM  ALİ  MUHAMMED’E  BUĞZEDEREK   ÖLÜRSE  KAFİR  OLARAK  ÖLÜR.
BİLİN,  KİM  ALİ  MUHAMMED’E  BUĞZEDEREK  ÖLÜRSE  CENNETİN  KOKUSUNU  BİLE  DUYAMAZ.
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
elemdarmurat_36
Yeni Üye
*

Üyeyi Alkışla 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 19 Aralık 2008 21:05:11 »

BU  KAPIDAN İLK  GİREN, MÜTTEKIYLERİN  İMAMI,  MÜSLÜMANLARIN   SEYYİDİ,  DİNİN  İSTEDİĞİ,  VASİLERİN SONUNCUSU,  YÜZÜ  NURLA   PARIL-PARIL  PARLAYANLARI  CENNETE  GÖTÜREN  KİŞİDİR.  BUYURMUŞLAR,  KAPIDAN  ALİ  (A.S) GİRMİŞTİR.

HAZRETİ  ALİ`YE  İŞARETLE, BU,  BANA  İLK  İNANAN,  KIYAMET  GÜNÜ  BENİMLE  İLK  MÜSAFAHA  EDECEK  OLAN  KİŞİDİR; BU  SIDDIYK-I EKBER’DİR;  BU, ŞU ÜMMETİN  HAKLA  BATILI  AYIRAN  FARUK’UDUR;  BU,   MÜMİNLERİN  İSTEDİĞİ,  ÖZLEDİĞİ  KİŞİDİR  BUYURMUŞLARDIR.

BEN,  RABBİMİN  KATINDA  NE  MENZİLDEYSEM  ALİ  DE  BENİM  KATIMDA  AYNI  MENZİLDEDİR.

BANA  İTAAT  EDEN  ALLAH’A  İTAAT  EDER;  BANA  İSYAN  EDEN  ALLAH’A  ISYAN  EDER;  ALİ’YE  İTAAT  EDEN   BANA  İTAAT  ETMİŞTİR;  ALİ’YE    İSYAN  EDEN  BANA  İSYAN  ETMİŞTİR;  YA  ALİ,  SEN   DÜNYADA  DA  SEYYİTSİN,  AHIRETTE  DE;   SENİN  SEVDİĞİN,  BENİM  SEVDİĞİMDİR;  BENİM  SEVDİĞİM DE  ALLAH’IN  SEVDİĞİ  KİŞİDİR;  SENİN  DÜĞŞMANIN,  BENİM  DÜŞMANIMDIR; BENİM  DÜŞMANIM DA  ALLAH  DÜŞMANIDIR;  VAY  BENDEN  SONRA  SANA  BUĞZ  EDENE.

KİM  AZMİNDE  NUH’A,  İLMİNDE  ADEM’E,  HİLMİNDE  İBRAHİM’E,  ANLAYIŞINDA  MUSA’YA,  ZÜHDÜNDE  İSA’YA  BAKMAK,  ONLARDAKİ  BU  SIFATLARI  GÖRMEK  İSTERSE  EBU-TALİPOĞLU  ALİ’YE  BAKSIN,  ONU  GÖRSÜN.

YA  AMMAR,  ALİ’Yİ  BİR  YOLU  TUTMUŞ,  İNSANLARI  BAŞKA  BİR  YOLU  TUTMUŞ  GÖRÜRSEN   ALİ’NİN  TUTTUĞU  YOLU  TUT,  O  YOLA  GİT,  HALKI  BIRAK,  ÇÜNKÜ  ALİ  KESİN  OLARAK  SENİ  KÖTÜLÜĞE  GÖTÜRMEZ;  KESİN  OLARAK  HİDAYET  YOLUNDAN  ÇIKARMAZ.
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
Heyderiyem
Huseyn Divanesi

Üyeyi Alkışla 129
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 25 Aralık 2008 21:48:52 »

Allah sevabınıza yazsın.
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
HUSEYNİ SEVDA!..
Administrator
*

Üyeyi Alkışla 1706
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 27 Ocak 2009 14:57:25 »

ALLAHUMME SALLİ A LA MUHAMMED VE AL İ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM.Rabbim şifasını versin inşallah.Allah razı olsun
Bu Sayfayı Paylaş
Share |

HÜSEYNİ SEVDA!..
Ateşlere atılırken, İbrahim gibi “Hasbunallahu we ni’mel wekil” zikriyle, Allah’tan başka kimseden yardım istememenin adıdır,
Hüseyni Sevda.
Karanlık denizlerde Hut’un karnında, Yunus gibi sadece Allah’a el açmanın halidir,
Hüseyni Sevda.
Nefsine aldanıp ilah olduğunu savunan Firavun ve ordusunu, denize batıran Musa’nın elindeki asa’dır,
Hüseyni Sevda.
Peygamberlerin hatemi, kainatın efendisi,Allah ’ın habibi
Hz. Muhammed (s.a.v)’ın “Ümmeti! Ümmeti” derken, Mübarek gözlerinden dökülen gözyaşlarından bir damladır,
Hüseyni Sevda.
Kerbela çölünde yalnız… Kerbela çölünde yardımsız…
Kerbela çölünde bikes bırakılan İmam Hüseyin’in; “Heyhat mine zillet!.. İslam için öleceksem, ey kılıçlar alın canımı! feryadıdır.
Dünya hayatına önem vermeyip, kendini kardeşlerine feda etmenin…
İzzet ve şeref ile şehadete kucak açıp,
''Kulli yevmin Aşura kulli erzin kerbela'' diyebilmenin adıdır
Divane-i ABBAS
Huseyn Divanesi

Üyeyi Alkışla 556
Çevrimdışı Çevrimdışı

'' Divane-i ABBAS'em..!''

« Yanıtla #15 : 11 Şubat 2009 22:09:56 »

öncelikle lalezar'ın ettiği duaya gönülden amin diyorum.Aynullah maşaallah daha fazlasını hak edıyor.yine mükemmel bir şiir.rabbim İmam Ali(as)'yi görünce yüzü gülenlerden eylesin.
...............
Sen gibi cananı seven, nasıl geçmez ki candan
Sende cem olmuş canan-u, can beraber Ya Ali
...............                           V.AYTAN
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
kerbela şahidi
Yönetici

Üyeyi Alkışla 1129
Çevrimdışı Çevrimdışı

SELAM OLSUN SANA YA HÜSEYİN

« Yanıtla #16 : 04 Mayıs 2009 06:02:24 »