siyah kardeş benim nikime yönelik eleştirine ilk nikimi çizdiyinde cevap yazmiştim.eyer senin dediyin gibi olsa insanlar çocuklarina imam ismi burakmasin o zaman yada internette bürsürü site var imam adi taşayan hepsi kapansin mesela alişisi seninde yöneticisi oldugun site .orda bir tata yapildiginda başta imam ali (a.s) olmak üzere butun ali sialarinamı maal olacak.öyleyse o siteyi kapatin.bunun gibi yüzlerce site sayabilirin internette.senin yaptigin eleştiriyi doğru bulmuyoum.ikinci konuda şu.sen benim nikini (nikini deyiş siyah) diye burakmiştin bu birt kabalik önce.insan önce o nik sahibine bir msj atar derki nikin bu bu sebeplerden sakincali mümkünse nikini deyişelim ileride bir sorun doğurmasin vs.ama sen kaba bir sekilde nikini deyiş siyah yazisini burakmissin ekrana olmaz böyle ali şiasi hoş görülü olmalidir.sonra bir kişi hata yapmadan o kişiye bir suclamada bulunamazsin varsayimlara dayanarak ileride hata yaparsin vs diyemezsin..aslinda yazcak çok şeyim var ama zamanim kisitli sonra gerisini yazarim.vesselam.
Tek ricam vardı aklınızla cevap verin, duygularınızla değil diye onuda yapmadınız.
1. Ben size özel mesaj yoluyla uyarıda bulunmuştum nickinizi değiştirin, yeni nickinizi bana gönderebilirsiniz diye. Ayrıca sebebinide belirtmiştim.
2. Ali Şia'sı İmam'ın adımıdır? Ali'nin taraftarı diye biliyorum yanılıyorum mu?
3. İmamların ismini tabikide çocuklarımıza koyuyoruz ama imam sıfatını eklemiyoruz değil mi?
4. Huseyn Divanesi İmam Huseyn'nin divanesi demektir, İmam Huseyn'in ismini taşımıyor.
5. Ali Şiası hata yapabilir ama İmam Ali (a.s.) hatalardan uzaktır. İkisi arasında çok fark var.
6. Siz İmam'ın sıfatıyla birlikte nick alınca kabalık olmuyorda ben siyah yazınca mı kabalık oluyor? Bırak Allah aşkına...
7. Huseyn Divanesi diye nick almam gayet doğaldır çünkü Huseyn'in Divanesi olduğum doğrudur. Ama İmam Huseyn diye nick almam abestir. Çünkü İmam Huseyn olduğum yalandır. (Haşa. )
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az...