10 Şubat 2012 16:33:33
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Yöneticilere ve Tüm Üyelere sorumdur. (Lütfen okuyup yorumlayınız)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yöneticilere ve Tüm Üyelere sorumdur. (Lütfen okuyup yorumlayınız)  (Okunma Sayısı 636 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hizbinti
Ziyaretçi
« : 17 Temmuz 2008 21:57:17 »

Smiley  Smiley Gülerek başladım çünkü gerçekten şaşırdım ve ne yazacağımı bilemedim...

Selamun Aleykum.
HUSEYN DİVANESİ kardeşim özel mesaj yazma yetkim olsaydı size özel mesaj yazacaktım ama malesef buraya yazmak zorunda kaldım. Aslında malesef demem biraz abes kaçıyor çünkü bu bölüm  "Şikayetleriniz & Eleştirileriniz" bölümü. Elimden geldiğince yapıcı eleştiri yapacağımdan şüpheniz olmasın. Ve bu eleştiriyi tüm üyelerle paylaşmak aslında bir yönden de iyi oldu....
Adminlik falan Allah'ta şahittir ki umrumda bile değil. Sadece siteyi güzelleştirmek adına o yetkimi kullanıyordum.
"İmam Rıza" nickli arkadaşa nickinizi değişiniz dediğim için mi yetkim alındı? Bunu öğrenmek istedim.
www.huseyndivaneleri.com üyeleri; sizlere bir sorum olacak. "İmam Rıza" nicki sizce uygunmudur? O nickli arkadaşa hitap ettiğimizde şöyle mi diyelim: "Konu için teşekkürler İmam Rıza kardeş vs..."  Bu hitap ne kadar düzgün duruyor dilimizde? Veya o nickle yazılanlarda hata varsa (ki İmam Rıza (a.s.)'ın tüm hatalardan uzak olduğunu hepimiz biliyoruz) o ismin gerçek sahibine sanalda olsa hatayı nasıl yakıştıralım?
Sizde takdir edersiniz ki hiç hoş olmayan bir nick. Eğer sizler olsun canım ne olacak ki diyecek olursanız; o zaman yarın birisi kalkıp "Hz. Muhammed, Allah (haşa)" diye nick alırsa hiç şaşırmayın ve yadırgamayın.
Hz. Ali'nin timsali resmini bile görmek istemezken (tabi timsali olduğu için), İmam Rıza adı altında hata yapma ve o adı düşürme konusunda hiçbirşey yapmamanız gerçekten düşündürücü...
İki defa nickini değişmeme rağmen yetkili birisi tekrar aynı nicki yazmış. Forum yöneticileri bu gibi nick konusundaki hassaslığı bu kadar mı? Allah yardım etsin ne diyeyim. Allah hepimize akıl fikir versin.

Herkesten tek ricam; aklı ile cevap versin, duygularıyla değil!

Vesselamun Aleykum...
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2008 22:02:08 Gönderen: -SiYaH » Kayıtlı
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
İmam Riza Divanesi
Tecrübeli

Üyeyi Alkışla 28
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2008 06:19:49 »

siyah kardeş benim nikime yönelik eleştirine ilk nikimi çizdiyinde cevap yazmiştim.eyer senin dediyin gibi olsa insanlar çocuklarina imam ismi burakmasin o zaman yada internette bürsürü site var imam adi taşayan hepsi kapansin mesela alişisi seninde yöneticisi oldugun site .orda bir tata yapildiginda başta imam ali (a.s) olmak üzere butun ali sialarinamı maal olacak.öyleyse o siteyi kapatin.bunun gibi yüzlerce site sayabilirin internette.senin yaptigin eleştiriyi doğru bulmuyoum.ikinci konuda şu.sen benim nikini (nikini deyiş siyah) diye burakmiştin bu birt kabalik önce.insan önce o nik sahibine bir msj atar derki nikin bu bu sebeplerden sakincali mümkünse nikini deyişelim ileride bir sorun doğurmasin vs.ama sen kaba bir sekilde nikini deyiş siyah yazisini burakmissin ekrana olmaz böyle ali şiasi hoş görülü olmalidir.sonra bir kişi hata yapmadan o kişiye bir suclamada bulunamazsin varsayimlara dayanarak ileride hata yaparsin vs diyemezsin..aslinda yazcak çok şeyim var ama zamanim kisitli sonra gerisini yazarim.vesselam.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2008 06:22:00 Gönderen: İmam Riza » Kayıtlı
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
İsmail Aras
Administrator
*

Üyeyi Alkışla 1950
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2008 08:07:25 »

en son ben cevap vermek istiyorum önceliyi yönetici ve üye arkadaşlar veriyorum lütfen herkes bir yorum yazssin.
Bu Sayfayı Paylaş
Share |

Seni ârife sordum; dedi: "İrfân Ali'dir"

Seni mümine sordum; dedi: "İmân Ali'dir"

Aklıma sordum seni; dedi: "Şaşkınım, şaşkın"

Aklı divâne eden, senin aşkındır, aşkın
hizbinti
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2008 08:37:42 »

siyah kardeş benim nikime yönelik eleştirine ilk nikimi çizdiyinde cevap yazmiştim.eyer senin dediyin gibi olsa insanlar çocuklarina imam ismi burakmasin o zaman yada internette bürsürü site var imam adi taşayan hepsi kapansin mesela alişisi seninde yöneticisi oldugun site .orda bir tata yapildiginda başta imam ali (a.s) olmak üzere butun ali sialarinamı maal olacak.öyleyse o siteyi kapatin.bunun gibi yüzlerce site sayabilirin internette.senin yaptigin eleştiriyi doğru bulmuyoum.ikinci konuda şu.sen benim nikini (nikini deyiş siyah) diye burakmiştin bu birt kabalik önce.insan önce o nik sahibine bir msj atar derki nikin bu bu sebeplerden sakincali mümkünse nikini deyişelim ileride bir sorun doğurmasin vs.ama sen kaba bir sekilde nikini deyiş siyah yazisini burakmissin ekrana olmaz böyle ali şiasi hoş görülü olmalidir.sonra bir kişi hata yapmadan o kişiye bir suclamada bulunamazsin varsayimlara dayanarak ileride hata yaparsin vs diyemezsin..aslinda yazcak çok şeyim var ama zamanim kisitli sonra gerisini yazarim.vesselam.

Tek ricam vardı aklınızla cevap verin, duygularınızla değil diye onuda yapmadınız.
1. Ben size özel mesaj yoluyla uyarıda bulunmuştum nickinizi değiştirin, yeni nickinizi bana gönderebilirsiniz diye. Ayrıca sebebinide belirtmiştim.
2. Ali Şia'sı İmam'ın adımıdır? Ali'nin taraftarı diye biliyorum yanılıyorum mu?
3. İmamların ismini  tabikide çocuklarımıza koyuyoruz ama imam sıfatını eklemiyoruz değil mi?
4. Huseyn Divanesi İmam Huseyn'nin divanesi demektir, İmam Huseyn'in ismini taşımıyor.
5. Ali Şiası hata yapabilir ama İmam Ali (a.s.) hatalardan uzaktır. İkisi arasında çok fark var.
6. Siz İmam'ın sıfatıyla birlikte nick alınca kabalık olmuyorda ben siyah yazınca mı kabalık oluyor? Bırak Allah aşkına...
7. Huseyn Divanesi diye nick almam gayet doğaldır çünkü Huseyn'in Divanesi olduğum doğrudur. Ama İmam Huseyn diye nick almam abestir. Çünkü İmam Huseyn olduğum yalandır. (Haşa. )
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az...
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2008 08:44:56 Gönderen: -SiYaH » Kayıtlı
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
heyder76
Yeni Üye
*

Üyeyi Alkışla 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2008 09:07:42 »

arkadaşlar bir deli kuyuya bir taş atmış bin akıllı çıkaramamış.Bunu bu kadar uzatmamalıyız uzuattıkça kendimize zarar vereriz.ALİ şiasına bunlar yakışmaz.Biz ehlibeytin isimleriyle   değil yaşantılarını kendimize örnek almalıyız.

Allah bizleri Ehlibeytin yolundan ayırmasın
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
Menem Huseyn'in Divanesi
Administrator
*

Üyeyi Alkışla 1204
Çevrimdışı Çevrimdışı

Allahumme Eccilli Veliyyikel Ferec

Site
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2008 09:35:06 »

SELAM ALEYKUM

SİYAH KARDEŞİM BENİM İSMİM OLAN HADİ ALLAHIN 99 İSMİNDEN BİRİSİDİR. ŞİMDİ NORMAL HAYATTA VEYA SANAL ALEMDE HATA YAPTIĞIM ZAMAN BU HATA HAŞA HAŞA ALLAH'A MAL EDİLEBİLİRMİ SORUYORUM SANA.

LÜTFEN SENDE BENİ AYDINLAT
Bu Sayfayı Paylaş
Share |

MENEM HUSEYN'İN DİVANESİ
MENEM O ŞEMİN PERVANESİ
İLAHİ AŞKIMIN KABESİ
hizbinti
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2008 09:38:47 »

Kavak Yelleri dizisinde köpeğe Hüseyin! ismini koyunca neden tepki verdik? Şuan aynen onların zihniyetini savunuyorsunuz, alt tarafı bir isim ne olacak ki diyerek...

arkadaşlar bir deli kuyuya bir taş atmış bin akıllı çıkaramamış.Bunu bu kadar uzatmamalıyız uzuattıkça kendimize zarar vereriz.ALİ şiasına bunlar yakışmaz.Biz ehlibeytin isimleriyle   değil yaşantılarını kendimize örnek almalıyız.

Allah bizleri Ehlibeytin yolundan ayırmasın

Ali şiasına bilip bilmeden "deli" diye ithamda bulunmak yakışır mı? Dilde değil, kalpte olsun zikriniz.
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2008 09:41:20 »

Nickimin Hz. Muhammed olarak değiştirilmesini rica ediyorum!
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
EBU TURAB
Tecrübeli

Üyeyi Alkışla 14
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2008 12:43:57 »

Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Bu Sayfayı Paylaş
Share |
İsmail Aras
Administrator
*

Üyeyi Alkışla 1950
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #9 : 18 Temmuz 2008 14:31:22 »

s.a.bu yazilanlardan sonra benim yazacağim şey şu.siyah nikli kardeşe adminliyi ben verdim,verdiyim gibide adminlikten aldim.adminlik verirken iyi adamdimda adminlikten alirken kötü adammi oldum onu anlamakta zorluk çekiyorum.ben siyah nikli kardeşi adminlikten aldim ve bir teşekür yazisi yazip gönderdim bir ay içinde yaptiği hizmetten dolayi .
 diyer bir meselede şu bu  şimdiye kadar sitede sorumda radyoda yasanan seylerden hep ben sorumlu oldum.bundan sonrada olmaya devam edeceyim.eyer bu sitede biri hata yaparsa o kişiden çok ben sorumlu tutulacam.kimse ne siyah nikli kardeşi yada başkasini sorumlu tutmayacak.eyer sorumluluk bendeyse ki bende benim olur verdiyim şeye başkasi yasak koyamaz yada engelleyemez.
   bizm haçilar bir genç medreseye okumaya gittikten sonra memleketine dönende bir toplanti meclislerinde bu soruyu genelde sorallar.irandan türküye savaşsa hangisinin tarafini tutarsan.ortada bir savaş yok yada savaş belirtisi yok ay haçi senin irana yada türkiyeye karşi bir düşmanliğin var bu ikisinin arasini bozup savaştirmaya çalişirsan.bu soru niye,nerden çıktı bu soru,yada atatürkü sevirsen yada sevmirsen sorusunu sorarlar sanane sevirem sanane sevmirem.yani varsayimlar üzerine hayat yaşanmaz.bir insan günah işlemeden günahkarsin deyilmez yada hata yapmadan hata ile suçlanmaz.

bizim dinimiz hoş görü ve güzel ahlak dinidir,sabirda bunlarin anaktaridir.selametle kalin
hakkınızı helal edin i.dua.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2008 16:35:47 Gönderen: HUSEYN DİVANESİ » Kayıtlı
Bu Sayfayı Paylaş
Share |

Seni ârife sordum; dedi: "İrfân Ali'dir"

Seni mümine sordum; dedi: "İmân Ali'dir"

Aklıma sordum seni; dedi: "Şaşkınım, şaşkın"

Aklı divâne eden, senin aşkındır, aşkın
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır

Yöneticilere ve Tüm Üyelere sorumdur. (Lütfen okuyup yorumlayınız) Etiketleri
Yöneticilere ve Tüm Üyelere sorumdur. (Lütfen okuyup yorumlayınız)
Yöneticilere ve Tüm Üyelere sorumdur. (Lütfen okuyup yorumlayınız) Resimleri
Yöneticilere ve Tüm Üyelere sorumdur. (Lütfen okuyup yorumlayınız) Videoları
Gitmek istediğiniz yer:  
Konu Linki:
BB Kodu :
HTML Kodu: